Beschrijving

Benedenwoning met fijne tuin! Deze woning ligt in een brede en groene straat in de wijk "Zuilen" en is goed onderhouden. Het heeft circa 61 m² woonplezier die is verdeeld over 3 ruimten met een functionele indeling. Maak snel een afspraak, wij laten u de woning graag zien.  

De ligging:
"Zuilen" is een gezellige en geliefde buurt in Noordwest Utrecht. Je vindt op loopafstand van de woning allerlei voorzieningen. De Albert Heijn, Kruidvat, Hema, warme bakker Steentjes (Lekker op zaterdag warme broodjes halen bij Bets!) en natuurlijk de met goud bekroonde slager “Van Es” zijn in de buurt, net als het prachtige Julianapark. Dit park is niet het bekendste park van Utrecht, maar wel het aller aller leukste! Er wordt in de lente en zomer bijzonder veel georganiseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de nodige ontwikkelingen op het werkspoor gebied dat bekend staat als creatieve hotspot van Utrecht met Werkspoorkathadraal, brouwerij De Leckere en zijn fijne proeflokaal (burp!) en diverse sportfaciliteiten. Binnen 10 minuten ben je op de fiets in het centrum en de diverse uitvalswegen zijn snel bereikbaar. Wil je meer weten over deze prettige woonomgeving? Vraag het aan de makelaar die zelf in Zuilen woont en werkt.

Begane grond:
entree/hal; meterkast; toilet; woonkamer met schuifpui naar de tuin. Keuken voorzien van voldoende kastruimte, inbouwapparatuur en deur naar de tuin. Slaapkamer. Tweede kamer die nu in gebruik is als walk-in closet en waskamer. Hier zijn ook de wasmachine, droger en cv-ketel opgesteld. Wil je deze ruimte liever gebruiken als slaapkamer of kantoor? Wij hebben als vast artist impressions bijgesloten ter inspiratie. Tot slot is er nog de badkamer met douche en  wastafel.

Tuin 
De woning is voorzien van een fijne tuin op het noord oosten met achterom.

Kijk voor de afmetingen op de plattegronden. Ondanks de uiterste zorg die zowel makelaar als opdrachtgever aan de tekst en plattegronden besteden, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden en zijn deze voor informatieve doeleinden. U bent van harte welkom om de woning te komen bezichtigen. 

Steekwoorden :
•	NHG mogelijk;
•	Ook ideaal voor studerende kinderen;
•	Circa 61 m² woonoppervlak; 
•	VvE is net geactiveerd: Ingeschreven in Kvk, gezamenlijke opstalverzekering, onderhoudsplan is opgesteld, gezamenlijke bankrekening is in de maak en de maandelijkse bijdrage wordt € 50,-;
•	Verwarming en warm water middels CV-ketel (2004);
•	Volledig voorzien van dubbel glas;
•	Energielabel “D”;
•	Fijne tuin.

Oplevering in overleg.

Kenmerken