Beschrijving

Heerlijk huisje met ruimtelijk gevoel. Doordat er 2 slaapkamers boven zijn voelt het meer dan een huis dan een benedenwoning. De ruime woonkamer met vloerverwarming; badkamer, die nieuw afgewerkt is, voelt extra luxe voor ons. Het feit dat je toch een tuintje hebt met zon in de namiddag maakt het compleet. Heerlijk plekje achterin de tuin om te zo(e)nnen.

Ligging:
De omgeving is te gek! Je bent dichtbij alles: met 10 min bij het station en de binnenstad en je fietst ook zo de stad uit bijv richting de Maarseveense plas. Uitvalswegen dichtbij. Heerlijk zijn ook de leuke plekken in de buurt als Julianapark, de Nijverheid, db’s, Werkspoorkathedraal, Colour Kitchen, Kasteel Zuilen, hof van Cartesius, “club Was” hier om de hoek. Qua winkels is de ligging ook ideaal: toko Amazing Oriental, de Tanger richting straatweg Daalsedijk, en legio afhaal, supermarkten, slagers en groenteboer te kiezen (Rokade, Amsterdamsestraatweg etc.) Fijn ook is kleine speeltuintje hier in de straat voor kids.

Begane grond:
Entree hal: meterkast, trapkast als bergruime en toegang tot toilet. Vanuit de gang is de toegang naar de ruime en lichte woonkamer met strakke gevlinderde vloer die voorzien is van vloerverwarming en aan de achterzijde een schuifpui heeft naar de tuin. De kleurrijke keuken is voorzien van voldoende kastruimte, oven, kookplaat en afzuigkap biedt toegang tot de tuin en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, inloop douche en opstelplaats voor wasmachine en droger.  

Eerste verdieping:
Overloop met slaapkamer die nu in gebruik is als kinderkamer maar ook prima jouw nieuwe werkplek kan zijn. 

Tweede verdieping:
Overloop met vaste kast en slaapkamer.
 
Kijk voor de afmetingen op de plattegronden. Ondanks de uiterste zorg die zowel makelaar als opdrachtgever aan de tekst en plattegronden besteden kunnen hier geen rechten aan ontleend worden en zijn deze voor informatieve doeleinden. U bent van harte welkom om de woning te komen bezichtigen.  

Onderhoud en bijzonderheden:
?	Grotendeels kunststof kozijnen;
?	Dubbele beglazing;
?	Betonnen vloer met extra isolatie aangebracht;
?	Verwarming en warm water middels cv ketel (2012);
?	 Geactiveerde VvE, maandelijkse bijdrage is € 50,-;
?	Bouwjaar: ca.1930;
?	Woonoppervlak 84 m2 (NEN2580).

Kenmerken