Waarom van den Hoorn Makelaardij?

Wij doen niet duur en kunnen u daarom tegen een gunstige courtage een volledig dienstenpakket bieden.

Wij hebben geen statig, duur pand, geen auto of hoge personeelskosten. Als u interesse heeft in een makelaar in Utrecht neem dan contact met ons op en nodig ons vrijblijvend uit.

Alles in huis

Voor al uw woonvraagstukken bent u bij Van den Hoorn Makelaardij op het juiste adres. Of het nu begeleiding is bij aankoop, verkoop of de verbouwing van uw woning in Utrecht. Misschien zit u met een vraagstuk over de energiezuinigheid van uw woning in Utrecht of wat dan ook, wij zijn er om u te helpen.

No Cure No pay

Zolang wij uw huis niet verkopen in Utrecht betaalt u niets voor onze werkzaamheden en ook geen kosten als u met ons stopt. Alleen bij succes, dus alleen bij een geslaagde verkoop van uw woning in Utrecht, bent u aan ons courtage verschuldigd.

Ambitieus, enthousiast en ervaren makelaar

Met ruim 10 jaar ervaring in de woningbranche is Emile van den Hoorn een specialist te noemen op zowel het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen. Bovendien is het enthousiasme dat een verkoper vaak heeft betreffende zijn woning uit Utrecht terug te vinden tijdens onze dienstverlening. Aangevuld met de ambitie om elk jaar meer service te kunnen bieden en nog meer opdrachtgevers tevreden te stellen, is dit kantoor er een uit duizenden.

Flexibel en actief

Een woningmarkt met veel aanbod en aarzelende potentiële kopers vereist een extra actieve en creatieve aanpak. Daarom zijn wij zes dagen per week van 9:00 uur tot 21:00 uur voor u in touw om de juiste koper te vinden. Het is voor ons heel normaal om op zaterdag en 's avonds te bezichtigen. Na iedere bezichtiging brengen wij direct telefonisch verslag uit. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met u om u bij te praten over het verloop van de verkoop. Natuurlijk kunt u ons natuurlijk altijd bellen zodra u daar behoefte aan heeft.

Marketing en nieuwe media

Als VBO makelaar zetten wij uw woning in Utrecht uitgebreid op Funda. Uw woning komt ook op andere sites zoals o.a. Huislijn, Jaap, VBO en onze eigen site. Omdat wij optimaal en creatief gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook en Twitter wordt de verkoop van uw huis in Utrecht ook via de 'nieuwe media' onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. Waren we bijna vergeten te vertellen dat wij uw woning in Utrecht ook aanbieden aan bij ons ingeschreven woningzoekenden.

Register makelaar en lid VBO

Als register makelaar-taxateur ben ik lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerende zaken (VBO). De woningmarkt, fiscale aspecten en de wetgeving blijven zich ontwikkelen. Daarom zijn wij als VBO makelaar gevestigd in Utrecht verplicht om onze kennis en kunde op peil te houden door periodieke educatie. Zo kunt u blijven vertrouwen op onze deskundigheid.