Contact

Overweegt u om een huis te kopen in Utrecht, uw woning te verkopen, wilt u uw woning laten taxeren voor een verbouwing of in verband met de WOZ beschikking, een gratis waardebepaling of heeft u een algemene vraag? U kunt ons hierover dan 6 dagen in de week van 9:00 uur tot 21:00 uur geheel vrijblijvend bellen. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Na ontvangst van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op kantoor. Wij zijn als makelaar echter veel onderweg. Om te voorkomen dat u ons niet treft als u spontaan langskomt, kunt u beter van tevoren even bellen zodat we er zeker van zijn dat we elkaar treffen en wij alle tijd voor u hebben. Graag maken wij met u een afspraak, desgewenst kan dat ook in de avond of op zaterdag.

Graag tot ziens,

van den Hoorn Makelaardij
Bessemerlaan 113
3553 GC Utrecht
Nederland
Telefoon: 030 - 27 15 448
E-mailadres:
 
 

Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom is er juist nu behoefte aan een energieke makelaar die ook 's avonds en op zaterdag enthousiast voor u klaar staat. Een makelaar uit Utrecht die niet duur doet en voor een minimale courtage een volledig dienstenpakket levert. Die makelaar wil ik graag voor u zijn.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.