Wooncafe

Een woning kopen of verkopen is een gecompliceerde zaak, vooral als het de eerste keer is! Ook voor mensen die deze ervaring al eens achter de rug hebben kan het nog veel stress opleveren. Naast het probleem van het vinden van je droomhuis zijn er nog: de juridische aspecten, de financiering, bouwkundige uitdagingen en overige praktische zaken. Maar gelukkig komt er nu hulp om de hoek in de vorm van goed advies zodat uw koop of verkoop ervaring zo gemakkelijk en probleemloos verloopt als mogelijk:

Op maandag 28 september 2015 zullen namelijk vier experts u door het hele proces van een woning kopen of verkopen heen leiden zodat u de juiste beslissingen kunt maken op de woningmarkt.

Van den Hoorn Makelaardij organiseert in samenwerking met Koch en Compaijen Notarissen, Eenhoog bouwservice en de SNS Bank op deze dag een WOONCAFE dat zal plaatsvinden in De Kleine Baron aan de Sweder van Zuylenweg 56, 3553 HG UTRECHT.

Entree:

De entree is vrij, u bent van harte welkom tussen 19:00 uur en 22:00 uur.

Het programma

Vanaf 19:00 uur ontvangst en welkom met koffie / thee. Tot 22.00 uur heeft u de gelegenheid om op informele wijze vrijblijvend in gesprek te gaan met de volgende deskundigen en advies van hen in te winnen:

De verschillende experts zullen in de privacy van een eigen tafel uw vragen beantwoorden:

  • De Hypotheek adviseur: zal alles uitleggen over hypotheken, maximale hypotheek en wat de maandelijkse kosten zouden zijn.
  • De Makelaar: Vertelt u alles over hoe de woningmarkt werkt, over verkopen of aankopen van een woning, bieden, onderhandelen en algemene vragen.
  • De notaris: kan u informeren over de juridische aspecten van het (ver)kopen van een woning, maar ook over schenken, een samenlevingsovereenkomst en testamenten.
  • De aannemer: kan u alles vertellen over uitbouw, opbouw en verbouwen en bouwkundige gebreken van uw oude of uw nog te kopen woning.

Het staat u vrij om de kennis van alles experts te gebruiken en van tafel naar tafel te hoppen of bij slechts een van de experts aan te schuiven met uw specifieke vraag.

U bent verhinderd?

Het wooncafe zal meerdere keren per jaar plaats vinden. Neem contact met ons op voor data en verdere informatie.

Extra!

Iedereen die Van den Hoorn Makelaardij of het wooncafe liked op Facebook of die aanwezig is bij het wooncafe maakt kans op een GRATIS aan- of verkoopmakelaar!